Κάνουν ουρές στα McDonald’s της Ταϊβάν για τη σέξι ταμία

Κάνουν ουρές στα McDonald’s της Ταϊβάν για τη σέξι ταμία

Έχει κλέψει τις καρδιές δεκάδων χρηστών του διαδικτύου

Τον τελευταίο καιρό, το κατάστημα των  McDonald’s στην συνοικία Da’an στην Ταϊπέι του Ταϊβάν, δέχεται έναν αρκετά αυξημένο αριθμό πελατών, μεγαλύτερο από ότι συνήθως.

Κι αυτό, όχι τόσο για τα ζουμερά εδέσματα, αλλά για να καταβάλουν οι πελάτες τον οβολό τους στη σέξι ταμία του καταστήματος, την Wei Han Xu.

Η Xu, ή Weiwei, πρόσφατα κέρδισε αναγνωσιμότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν ένας πελάτης ανέβασε μερικές φωτογραφίες της όπου έγιναν αυτόματα viral.

Πλέον, το ίντερνετ έχει πάθει παράκρουση, με την απίστευτη ομορφιά της νεαρής, που θυμίζει ψεύτικη κούκλα. Οι χρήστες, της έχουν προσδώσει το προσωνύμιο «θεά των McDonald’s», και όχι άδικα!

fake6

fake2

fake3

fake4

fake5

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση

Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE