Αναβάλλεται η τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ μετά τη χειρουργική επέμβαση του Νετανιάχου

Αναβάλλεται η τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ μετά τη χειρουργική επέμβαση του Νετανιάχου

Αναβάλλεται η τριμερής σύνοδος Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη, καθώς όπως ανέφεραν πήγες στο ΚΥΠΕ την Κυριακή, η επίσκεψη στη Λευκωσία του Ισραηλινού Πρωθυπουργού, Μπενιαμίν Νετανιάχου, ακυρώθηκε. Σύμφωνα με ισραηλινά και διεθνή δημοσιεύματα, ο Νετανιάχου υποβλήθηκε το Σάββατο σε χειρουργική επέμβαση.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν στο ΚΥΠΕ ότι ακυρώθηκε η επίσκεψη του κ. Νετανιάχου στην Κύπρο και ως εκ τούτου αναβάλλεται η τριμερής Σύνοδος μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ που ήταν προγραμματισμένη για τις 26 Ιουλίου.

Ο κ. Νετανιάχου εισήχθη στο νοσοκομείο Σέμπα το Σάββατο για να του τοποθετηθεί βηματοδότης, μια εβδομάδα μετά την εσπευσμένη διακομιδή του στο ίδιο κέντρο υγείας με ιλίγγους.

Το νοσοκομείο ανακοίνωσε μετά τη χειρουργική επέμβαση ότι η κατάσταση της υγείας του ισραηλινού Πρωθυπουργού «είναι καλή» και ότι θα παρέμενε υπό ιατρική παρακολούθηση στο καρδιολογικό τμήμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE