Κάηκε έκταση ενός εκταρίου από τη φωτιά στον κατασκηνωτικό χώρο της Πόλης Χρυσοχούς

Κάηκε έκταση ενός εκταρίου από τη φωτιά στον κατασκηνωτικό χώρο της Πόλης Χρυσοχούς

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά που ξέσπασε το Σάββατο στον κατασκηνωτικό χώρο Πόλης Χρυσοχούς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος χτες στις 21:55 εκδηλώθηκε πυρκαγιά στον κατασκηνωτικό χώρο της Πόλης Χρυσοχούς.

Η επέμβαση των δασοπυροσβεστικών δυνάμεων ήταν άμεση, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο τα μεσάνυχτα, καίγοντας έκταση ενός εκταρίου στην κοίτη του ποταμού, καλυμμένη με καλαμιώνες, αναφέρεται.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 15 άτομα του Τμήματος Δασών με 3 πυροσβεστικά οχήματα, 4 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 2 πυροσβεστικά οχήματα και 4 προωθητές γαιών. Στην περιοχή παρέμειναν πυροσβεστικές δυνάμεις για αντιμετώπιση τυχόν αναζωπυρώσεων.

Τα ακριβή αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Σε ηλικία 88 ετών, ο Πάπας Φραγκίσκος έφυγε σήμερα από τη ζωή, λίγες ώρες αφότου απευθύνθηκε για τελευταία φορά στους χιλιάδες πιστούς Καθολικούς, που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ανήμερα το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE