Έμειναν χωρίς ρεύμα περιοχές στη Λεμεσό και στη Λευκωσία λόγω βλάβης - Πότε επανέρχεται η ηλεκτροδότηση

Έμειναν χωρίς ρεύμα περιοχές στη Λεμεσό και στη Λευκωσία  λόγω βλάβης - Πότε επανέρχεται η ηλεκτροδότηση

Χωρίς ρεύμα είναι περιοχές της Λεμεσού και της Λευκωσίας λόγω βλάβης που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (21/7).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ΑΗΚ έμειναν χωρίς ρεύμα  η περιοχή Καθολική στη Λεμεσό και στη Λευκωσία οι περιοχές Άγιοι Τριμιθιάς, Κοκκινοτριμιθιά και Παλαιομέτοχο.

 

Σημειώνεται ότι συνεργία της ΑΗΚ βρίσκονται επί ποδός για επιδιόρθωση της βλάβης και η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης αναμένεται να επανέλθει στις 7 το βράδυ στη Λεμεσό και στη Λευκωσία σε περίπου μισή ώρα.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ-Οικολόγοι- Μάχη επιβίωσης στην τελική ευθεία των εκλογών

Βουλευτικές: ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ-Οικολόγοι- Μάχη επιβίωσης στην τελική ευθεία των εκλογών

Με την αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές να έχει εισέλθει στην τελική ευθεία, το ενδιαφέρον δεν περιορίζεται πλέον στους ισχυρούς παίκτες του πολιτικού σκηνικού. Αντίθετα, η πιο σκληρή και αβέβαιη μάχη δίνεται από τα μικρά κόμματα, τα οποία βρίσκονται αντιμέτωπα με ένα ωμό δίλημμα: κοινοβουλευτική επιβίωση ή πολιτική περιθωριοποίηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE