Νέες σταθερές κάμερες στη Λεμεσό - Πότε μπαίνουν σε λειτουργία και σε ποιο σημείο

Νέες σταθερές κάμερες στη Λεμεσό - Πότε μπαίνουν σε λειτουργία και σε ποιο σημείο

Από την ερχόμενη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023, το σύστημα φωτοεπισήμανσης επεκτείνεται περαιτέρω με την ενεργοποίηση τεσσάρων νέων καμερών φωτοεπισήμανσης, οι οποίες θα ελέγχουν τη διασταύρωση των Λεωφόρων Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ με Δέσποινας και Nίκου Παττίχη και Αρχιεπισκόπου Λεοντίου Α’, στη Λεμεσό.

Υπενθυμίζεται ότι, στην επαρχία Λεμεσού βρίσκονται ήδη σε λειτουργία σταθερές κάμερες, οι οποίες ελέγχουν τη διασταύρωση των λεωφόρων Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ και Αγίας Ζώνης.

Στην επαρχία Λευκωσίας βρίσκονται επίσης σε λειτουργία σταθερές κάμερες, οι οποίες ελέγχουν τις διασταυρώσεις των λεωφόρων:

– Γρίβα Διγενή με Δημοσθένη Σεβέρη,

– Λεμεσού με Αρμενίας,

– Προδρόμου με Γρίβα Διγενή,

– Αρχ. Μακαρίου Γ’ – Σπύρου Κυπριανού –Διγενή Ακρίτα, και

– Στροβόλου με την οδό Μαχαιρά, στο Στρόβολο.

Να σημειωθεί ότι ανά το παγκύπριο λειτουργούν καθημερινά επίσης 20 κινητές κάμερες.

Στόχος είναι πάντοτε, σημειώνει η Αστυνομία Κύπρου σε σχετική ανακοίνωση, η μείωση των σοβαρών και θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων, καθώς και η εμπέδωση της ορθής οδικής συνείδησης, στη χώρα μας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE