Νέες σταθερές κάμερες στη Λεμεσό - Πότε μπαίνουν σε λειτουργία και σε ποιο σημείο

Νέες σταθερές κάμερες στη Λεμεσό - Πότε μπαίνουν σε λειτουργία και σε ποιο σημείο

Από την ερχόμενη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023, το σύστημα φωτοεπισήμανσης επεκτείνεται περαιτέρω με την ενεργοποίηση τεσσάρων νέων καμερών φωτοεπισήμανσης, οι οποίες θα ελέγχουν τη διασταύρωση των Λεωφόρων Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ με Δέσποινας και Nίκου Παττίχη και Αρχιεπισκόπου Λεοντίου Α’, στη Λεμεσό.

Υπενθυμίζεται ότι, στην επαρχία Λεμεσού βρίσκονται ήδη σε λειτουργία σταθερές κάμερες, οι οποίες ελέγχουν τη διασταύρωση των λεωφόρων Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ και Αγίας Ζώνης.

Στην επαρχία Λευκωσίας βρίσκονται επίσης σε λειτουργία σταθερές κάμερες, οι οποίες ελέγχουν τις διασταυρώσεις των λεωφόρων:

– Γρίβα Διγενή με Δημοσθένη Σεβέρη,

– Λεμεσού με Αρμενίας,

– Προδρόμου με Γρίβα Διγενή,

– Αρχ. Μακαρίου Γ’ – Σπύρου Κυπριανού –Διγενή Ακρίτα, και

– Στροβόλου με την οδό Μαχαιρά, στο Στρόβολο.

Να σημειωθεί ότι ανά το παγκύπριο λειτουργούν καθημερινά επίσης 20 κινητές κάμερες.

Στόχος είναι πάντοτε, σημειώνει η Αστυνομία Κύπρου σε σχετική ανακοίνωση, η μείωση των σοβαρών και θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων, καθώς και η εμπέδωση της ορθής οδικής συνείδησης, στη χώρα μας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν την πόλη της Γάζας μετά την εντολή Νετανιάχου

Ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν την πόλη της Γάζας μετά την εντολή Νετανιάχου

«Κύμα» βομβαρδισμών από ισραηλινά αεροσκάφη πλήττουν την πόλη της Γάζας, λίγη ώρα αφότου το πρωθυπουργικό γραφείο του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου έδωσε εντολή στον στρατό να πραγματοποιήσει αμέσως σφοδρές επιθέσεις στη Γάζα καταγγέλλοντας παραβίαση των όρων της εκεχειρίας από τη Χαμάς.