Σοβαρό ατύχημα με 4χρονο κοριτσάκι – Έπεσε από 3,5 μέτρα ύψος - Βρίσκεται διασωληνωμένη στο Μακάρειο

Σοβαρό ατύχημα με 4χρονο κοριτσάκι – Έπεσε από 3,5 μέτρα ύψος - Βρίσκεται διασωληνωμένη στο Μακάρειο

Ένα τετράχρονο κοριτσάκι χθες Πέμπτη 20/7 το απόγευμα στην επαρχία Πάφου ξέφυγε της προσοχής του πατέρα του, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, και έπεσε από το μπαλκόνι υπνοδωματίου σε ύψος 3,5 μέτρων.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο όπου σύμφωνα με την Αστυνομία βρίσκεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό το κοριτσάκι υπέστη κάταγμα στην βάση του κρανίου καθώς και στο πρόσωπο.

Οι γονείς ανέφεραν στην Αστυνομία ότι διέλαθε της προσοχής τους η 4χρονη κόρη τους γύρω στις 19:30 και έπεσε από μπαλκόνι υπνοδωματίου ύψους 3,5 μέτρων. Η υπόθεση διερευνάται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αστυνομία ενημερώθηκε για το συμβάν από το νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE