Στο κελί η μητέρα της 10χρονης που βρέθηκε νεκρή σε πισίνα - Κατηγορείται για γυναικοκτονία και πρόκληση θανάτου εξ αμελείας

Στο κελί η μητέρα της 10χρονης που βρέθηκε νεκρή σε πισίνα - Κατηγορείται για γυναικοκτονία και πρόκληση θανάτου εξ αμελείας

Διάταγμα κράτησης έξι ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου στην 42χρονη μητέρα του 10χρονου κοριτσιού που απεβίωσε στον πάτο πισίνας το απόγευμα της Πέμπτης προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση γυναικτονίας και πρόκλησης θανάτου εξ αμελείας σε σχέση με το συμβάν στην περιοχή του Κόλπου των Κοραλλίων, στην Πάφο.

Χθες το απόγευμα ενημερώθηκε η Αστυνομία για νεκρό πρόσωπο σε πισίνα έπαυλης στη περιοχή Κόλπου των Κοραλλίων, από επισκέπτες οι οποίοι ήταν προσκεκλημένοι στην έπαυλη και κατά την άφιξή τους φέρονται να εντόπισαν την ένοικο αναίσθητη και το παιδί της στο πάτο της πισίνας.

Μέλη της ΑΔΕ Πάφου επισκέφτηκαν την σκηνή μεταξύ των οποίων ο αστυνομικός διευθυντής Πάφου Νίκος Τσαπής,ο βοηθός αστυνομικός διευθυντής Πάφου, υπεύθυνος υπαίθρου, και ο υπεύθυνος ΤΑΕ Πάφου.

Διαπιστώθηκε ότι στην εν λόγω έπαυλη διέμεναν ως επισκέπτες από τις 15 Ιουλίου, 42χρονη γυναίκα από την Ρωσία μαζί με το 10χρονο κοριτσάκι της.

Το κοριτσάκι ανασύρθηκε από την πισίνα με την βοήθεια μελών της Πυροσβεστικής ενώ η 42χρονη, η οποία εξακολουθούσε να είναι αναίσθητη διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου.

Όπως διαπιστώθηκε από τον επί καθήκοντι ιατρό αυτή φέρεται να βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Την σκηνή επισκέφτηκαν οι ιατροδικαστές Ορθόδοξος Ορθοδόξου και Αγγελική Παπέττα και μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, ακολούθως η σκηνή εξετάστηκε και παραλήφθηκαν τεκμήρια και έγινε φωτογράφιση και βιντεογράφιση της σκηνής.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Νεκροτομείο και αναμένεται σήμερα να διενεργηθεί νεκροτομή, κατά πάσα πιθανότητα στη Λευκωσία.

Η 42χρονη, είπε ο κ. Νικολάου, συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης. Σήμερα το πρωί η 42χρονη οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε εναντίον της διάταγμα προσωποκράτησης έξι ημερών. Η νεκροτομή επί της σορού της 10χρονης διενεργείται στο Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο κ. Νικολάου είπε πως η Αστυνομία θα διενεργήσει όλες τις εξετάσεις που οφείλει να πράξει και στο τέλος της ημέρας ο φάκελος της υπόθεσης μαζί με όλο το μαρτυρικό υλικό θα τεθεί ενώπιον της εισαγγελίας για να αποφασιστεί η περαιτέρω εξέλιξη της υπόθεσης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE