Λευκάδα: Απίστευτη περιπέτεια για 4χρονο που κατάπιε σφήκες - Είχαν πέσει στην πορτοκαλάδα του

Λευκάδα: Απίστευτη περιπέτεια για 4χρονο που κατάπιε σφήκες - Είχαν πέσει στην πορτοκαλάδα του

Μια τρομακτική περιπέτεια είχε να αντιμετωπίσει χθες μια οικογένεια, όταν το 4χρονο αγοράκι κατάπιε δύο σφήκες ενώ βρισκόταν σε παραλία της Λευκάδας.

Το περιστατικό συνέβη στην παραλία του Μικρού Γιαλού, όταν ο 4χρονος έπινε την πορτοκαλάδα του μέσα στην οποία όμως είχαν μπει δύο σφήκες. Το παιδί χωρίς να το προσέξει κατά λάθος τις κατάπιε και τον τσίμπησαν στον λαιμό, όπως ανέφερε το pelop.gr.

Αμέσως στήθηκε επιχείρηση για την άμεση μεταφορά του αγοριού στο νοσοκομείο. Περιπολικό της αστυνομίας έσπευσε στην παραλία, παρέλαβε το παιδί και το μετέφερε μαζί με τους γονείς του με ασφάλεια στο νοσοκομείο, σώζοντάς του την ζωή.

Η μητέρα του μικρού έσπευσε να ευχαριστήσει τους αστυνομικούς για την έγκαιρη ανταπόκρισή τους και τη βοήθεια.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2), με τις εξετάσεις από Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, να αναμένεται να αρχίσουν ξανά αύριο Δευτέρα (24/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE