Αναστάτωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας - Προκλήθηκε καθυστέρηση πτήσεων - Τι συνέβη

Αναστάτωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας - Προκλήθηκε καθυστέρηση πτήσεων - Τι συνέβη

Προσωπικό της εταιρείας παροχής υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης κατήλθε τη Δευτέρα 17/7 σε αυθόρμητη δίωρη στάση εργασίας στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η στάση εργασίας τερματίστηκε στις 12:40 το μεσημέρι επηρεάζοντας αριθμό πτήσεων. Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για την υποστελέχωση και την πίεση που τους ασκείται για διεκπεραίωση της εργασίας.

Με πρωτοβουλία των συντεχνιών και των εργαζόμενων πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την διεύθυνση της εταιρείας έγινε ανταλλαγή απόψεων και δεσμεύτηκε η εταιρεία όπως βρει λύση εντός 48 ωρών.

Συγκεκριμένα επηρεάστηκαν 9 αφίξεις και 9 αναχωρήσεις. Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, μετά το πέρας της στάσης εργασίες, άρχισε και η διαδικασία παράδοσης αποσκευών και επιβίβασης.

*κεντρική φωτογραφία - αρχείο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βόμβες» Δρουσιώτη λίγο πριν την κατάθεση: Δημοσιεύει στοιχεία για 275.000 ευρώ και μετρητά σε βαλίτσες

«Βόμβες» Δρουσιώτη λίγο πριν την κατάθεση: Δημοσιεύει στοιχεία για 275.000 ευρώ και μετρητά σε βαλίτσες

Σε μια κίνηση που αναμένεται να προκαλέσει πολιτικό σεισμό προχώρησε ο ερευνητής και συγγραφέας Μακάριος Δρουσιώτης, λίγη μόλις ώρα πριν περάσει το κατώφλι για την προγραμματισμένη του κατάθεση ενώπιον της Αρχής κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE