Θρήνος για τον 22χρονο Ντανιέλ - Στο κεφάλι το μοιραίο χτύπημα από την πτώση πασσάλου - Δείτε φωτογραφία
Με μια τραγωδία σημαδεύτηκε το Πάσχα του 2025 αφού έχασε τη ζωή του, έπειτα από πτώση πασσάλου, ο 22χρονος Ντανιέλ Κρίστιαν Φρατιλέσκου.
Η κ. Δημητρίου είπε αρχικά ότι η συνάντησή της με τον Υπουργό «ήταν για όλα τα ζητήματα στα οποία πρέπει να υπάρξει απόλυτος συντονισμός σε μια πολιτικά ευαίσθητη περίοδο, και πάνω απ’ όλα για τα βήματα που γίνονται στο Κυπριακό».
Από πλευράς κοινοβουλευτικής διπλωματίας, συνέχισε, υπάρχει «συντονισμός προσπαθειών με στόχο την επανεκκίνηση των διαπραγματεύσεων από το σημείο που διεκόπησαν και την αξιοποίηση κάθε βήματος και ευκαιρίας για να αναχαιτίσουμε τις προκλητικές τουρκικές ενέργειες που δυστυχώς μέρα με τη μέρα εντείνονται».
Από την πλευρά του, ο Υπουργός Εξωτερικών, έκανε λόγο για «μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση», όπου συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της εξωτερικής πολιτικής και του Κυπριακού. «Υπάρχει ένας άριστος συντονισμός και θα συνεχίσει να υπάρχει σε επίπεδο αλληλοενημέρωσης τόσο σε ό,τι αφορά τις κινήσεις της Κυβέρνησης όσο και σε ό,τι αφορά την κοινοβουλευτική διπλωματία», τόνισε.
«Ο στόχος είναι κοινός και ενιαίος και προς αυτήν την κατεύθυνση θα πορευθούμε σε συνεννόηση και σε συνεργασία με όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα και φυσικά με τον Δημοκρατικό Συναγερμό», κατέληξε ο κ. Κόμπος.
ΑΠΟ ΚΥΠΕ
Οδηγοί ταξί πιάστηκαν στα χέρια έξω από αεροδρόμιο - Φόρεσαν χειροπέδες έξι πρόσωπα
Ανοίγει την πόρτα για απεσταλμένο ο Γκουτέρες
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις