Έξω φρενών οι κτηνοτρόφοι στα κατεχόμενα - Έχυσαν γάλα έξω από το «υπουργείο γεωργίας» - Δείτε φωτογραφίες

Έξω φρενών οι κτηνοτρόφοι στα κατεχόμενα - Έχυσαν γάλα έξω από το «υπουργείο γεωργίας» - Δείτε φωτογραφίες

Διαμαρτυρία πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί οι κτηνοτρόφοι στα κατεχόμενα, οι οποίοι έχυσαν ποσότητες γάλακτος έξω από το «υπουργείο γεωργίας».

Όπως μεταδίδουν τ/κ ΜΜΕ, ο πρόεδρος της ένωσης κτηνοτρόφων, Μουσταφά Ναϊμογλουλαρι αποκάλεσε την «κυβέρνηση», εχθρό των κτηνοτρόφων, κατηγορώντας την ότι στόχευσε την παραγωγική αυτή ομάδα.

Οι κτηνοτρόφοι διαμαρτύρονται για την αύξηση του κόστους παραγωγής και ζητούν «κρατική» βοήθεια. Ο κ. Ναϊμογλουλαρι είπε ότι οι διαμαρτυρίες και οι εκδηλώσεις τους θα αυξηθούν και θα ενταθούν.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE