Κλειστοί οι δρόμοι Αγρού-Χαντριών, Αγρού-Αγριδιών και Χαντριών-Αγριδιών λόγω άσκησης από Υπηρεσία Ασθενοφόρων

Κλειστοί οι δρόμοι Αγρού-Χαντριών, Αγρού-Αγριδιών και Χαντριών-Αγριδιών λόγω άσκησης από Υπηρεσία Ασθενοφόρων

Κλειστοί είναι από τις 3.00 το απόγευμα σήμερα Πέμπτη, 06 Ιουλίου, μέχρι και τις 8.00 το βράδυ, οι δρόμοι Αγρού-Χαντριών, Αγρού-Αγριδιών, και Χαντριών-Αγριδιών, λόγω προάσκησης που πραγματοποιεί η Υπηρεσία Ασθενοφόρων, του Υπουργείου Υγείας, στην περιοχή. 

Οι διερχόμενοι οδηγοί καλούνται να χρησιμοποιούν τον δρόμο Μαδαρής για τις διακινήσεις τους προς Χαντριά και Αγρό.

Στην περιοχή βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Η σημερινή προάσκηση πραγματοποιείται για προετοιμασία για άσκηση που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες, από αριθμό υπηρεσιών, όπως η Υπηρεσία Ασθενοφόρων, η Αστυνομία, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, και η Πολιτική Άμυνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αθώα η Επίτροπος Νομοθεσίας στην υπόθεση αλκοτέστ το 2024 - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Αθώα η Επίτροπος Νομοθεσίας στην υπόθεση αλκοτέστ το 2024 - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Αθώα κρίθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας η Επίτροπος Νομοθεσίας, Λουίζα Χριστοδουλίδου Ζαννέτου, σε σχέση με την κατηγορία που αντιμετώπιζε, για μη παροχή επαρκούς δείγματος σε έλεγχο αλκοτέστ, τον Ιανουάριο του 2024.

BEST OF TOTHEMAONLINE