Ενεπλάκη σε τροχαίο ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης

Ενεπλάκη σε τροχαίο ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, είναι ο 60χρονος που συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 47χρονος, τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Λάρνακα.

Πιο συγκεκριμένα, γύρω στις 03:30 τα ξημερώματα, όχημα που οδηγούσε 47χρονος, στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς – Αεροδρομίου Λάρνακας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Πρόδρομος Πετρίδης.

Ο 47χρονος, τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου νοσηλεύεται σοβαρά στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, δεν έχει τραυματιστεί σε αντίθεση με τον 47χρονο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: Εργαζόμαστε για θετικά αποτελέσματα προς επανέναρξη συνομιλιών

ΠτΔ για Κυπριακό: Εργαζόμαστε για θετικά αποτελέσματα προς επανέναρξη συνομιλιών

Όλοι εργαζόμαστε έτσι ώστε να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του την Τρίτη στο περιθώριο της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων.

BEST OF TOTHEMAONLINE