Νέα σύλληψη για την επίθεση κουκουλοφόρων κατά πολιτών - Χειροπέδες σε 16χρονο

Νέα σύλληψη για την επίθεση κουκουλοφόρων κατά πολιτών - Χειροπέδες σε 16χρονο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου, ηλικίας 16 ετών, προχώρησε η Αστυνομία, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης συνωμοσίας, μεταφοράς επιθετικού οργάνου, και επίθεσης, που διαπράχθηκε στη Λεμεσό, στις 30 Μαΐου και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο προσώπων.

Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί άλλα τρία πρόσωπα, ηλικίας 16, 19, και 21 ετών.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία της υπόθεσης, στις 30 Μαΐου, λίγο μετά τις 11.00 το βράδυ, στην περιοχή Λαϊκής Λευκοθέας, στην Αγία Φύλα, Λεμεσό, αριθμός προσώπων που φέρεται να είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλα, προσέγγισε άλλα πρόσωπα που βρίσκονταν στην περιοχή, και στη συνέχεια φέρεται να επιτέθηκε εναντίον τους. Από την επίθεση τραυματίστηκαν δύο πρόσωπα, ηλικίας 20 και 19 ετών.

Ο 20χρονος υπέστη θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, εκδορές και μώλωπες, ενώ ο 19χρονος υπέστη εκδορές και μώλωπες.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λουκάς Φουρλάς στο «Τ»: «Υποχρέωση μας να ακούγεται η Κύπρος στο Ευρωκοινοβούλιο» - Το Κυπριακό, το μεταναστευτικό και το μήνυμα στους νέους

Λουκάς Φουρλάς στο «Τ»: «Υποχρέωση μας να ακούγεται η Κύπρος στο Ευρωκοινοβούλιο» - Το Κυπριακό, το μεταναστευτικό και το μήνυμα στους νέους

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο ThemaOnline, ο Ευρωβουλευτής Λουκάς Φουρλάς μίλησε για τον ρόλο και την ευθύνη της Κύπρου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τονίζοντας πως «είναι υποχρέωση και τιμή μας να ακούγεται η φωνή της χώρας μας στην Ευρώπη».

BEST OF TOTHEMAONLINE