Υπουργικό: Ενέκρινε νομοσχέδιο για την τηλεργασία

Υπουργικό: Ενέκρινε νομοσχέδιο για την τηλεργασία

Το νομοσχέδιο για την ρύθμιση της τηλεργασίας εγκρίθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο, ανακοίνωσε ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιάννης Παναγιώτου μετά το τέλος της συνεδρίας, λέγοντας πως θα σταλεί στην Βουλή.

Το νομοσχέδιο, είπε, είναι πάρα πολύ σημαντικό για την αξιοποίηση της τεχνολογίας, η οποία θα προσφέρει τη δυνατότητα για μεγαλύτερη ευελιξία στην εργασία.

Αναμένει, ανέφερε ο κ. Παναγιώτου, πως μέσα από τον προγραμματισμό της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εργασίας θα μπορεί να συζητηθεί το συντομότερο ώστε να οδηγηθεί στην Ολομέλεια και να ρυθμιστεί το περιβάλλον της εργασίας σε σχέση με αυτό το ζήτημα.

Σε ερώτηση εάν η διαδικασία στην Βουλή θα ολοκληρωθεί πριν κλείσει, ο Υπουργός Εργασίας δήλωσε πως εάν ξεκινήσει η συζήτηση πριν την καλοκαιρινή περίοδο «αυτό θα είναι πολύ θετικό. Και αν υπάρξει η δυνατότητα να ολοκληρωθεί η συζήτηση μέχρι τότε, αυτό θα είναι ιδανικό».

Διαφορετικά η συζήτηση θα συνεχισθεί το φθινόπωρο και «είμαι σίγουρος ότι μέσα από τον διάλογο που θα αναπτυχθεί θα μπορέσουμε να έχουμε κατάληξη, η οποία να οδηγήσει το νομοσχέδιο στην Ολομέλεια και να μπορέσει να υιοθετηθεί».

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Έβαλε τα αθλητικά του και συμμετείχε στην πορεία Χριστοδούλας – Μαζί του Ιωάννου και Βαφεάδης - Δείτε φωτογραφίες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Έβαλε τα αθλητικά του και συμμετείχε στην πορεία Χριστοδούλας – Μαζί του Ιωάννου και Βαφεάδης - Δείτε φωτογραφίες

Άφησε σήμερα το κουστούμι το Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και συμμετείχει στην 50η πορεία Χριστοδούλας.

BEST OF TOTHEMAONLINE