«Μίλησε» η νεκροτομή του άτυχου 81χρονου που έχασε τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα – Όσα κατέδειξε

«Μίλησε» η νεκροτομή του άτυχου 81χρονου που έχασε τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα – Όσα κατέδειξε

Διενεργήθηκε σήμερα (16/05) η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του Γεώργιου Χριστοφόρου, 81 ετών από το Λυθροδόντα, που άφησε την τελευταία του πνοή χθες μετά από θανατηφόρο εργατικό ατύχημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο θάνατος του άτυχου ηλικιωμένου επήλθε από πολυτραυματισμό, ρήξη οργάνων και εσωτερική αιμορραγία.

Υπενθυμίζεται ότι, το ατύχημα συνέβη γύρω στις 9.30π.μ. χθες, σε αγροτική περιοχή στο Λυθροδόντα. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ενώ ο 81χρονος ασχολείτο με την καλλιέργεια χωραφιού του, με τη χρήση γεωργικού ελκυστήρα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φέρεται να έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μετά την πτώση του 81χρονου από τον ελκυστήρα, το όχημα συνέχισε την πορεία του, με αποτέλεσμα να πέσει σε παρακείμενο αυλάκι και να αναφλεγεί. Η φωτιά κατασβέστηκε από μέλη του Δασικού Σταθμού Λυθροδόντα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «αργή δυναμική» του ΟΗΕ και τα όρια της υπομονής

Κυπριακό: Η «αργή δυναμική» του ΟΗΕ και τα όρια της υπομονής

Οι δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρίας Άνγκελα Ολγκίν, στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, αποτυπώνουν με σαφήνεια το σημείο στο οποίο βρίσκεται σήμερα το Κυπριακό: ούτε σε αδιέξοδο, ούτε όμως και σε τροχιά ουσιαστικής επανεκκίνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE