Έχασε τη ζωή του 81χρονος σε εργατικό ατύχημα - Έπεσε από γεωργικό ελκυστήρα

Έχασε τη ζωή του 81χρονος σε εργατικό ατύχημα - Έπεσε από γεωργικό ελκυστήρα

Σε θανατηφόρο εργατικό ατύχημα, που συνέβη σήμερα σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, έχασε τη ζωή του ο Γεώργιος Χριστοφόρου, 81 ετών, από το Λυθροδόντα.

Το ατύχημα συνέβη γύρω στις 9.30π.μ. σήμερα, σε αγροτική περιοχή στο Λυθροδόντα. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ενώ ο 81χρονος ασχολείτο με την καλλιέργεια χωραφιού του, με τη χρήση γεωργικού ελκυστήρα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φέρεται να έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μετά την πτώση του 81χρονου από τον ελκυστήρα, το όχημα συνέχισε την πορεία του, με αποτέλεσμα να πέσει σε παρακείμενο αυλάκι και να αναφλεγεί. Η φωτιά κατασβέστηκε από μέλη του Δασικού Σταθμού Λυθροδόντα.

Τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωριού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Και επίσημα στην κούρσα των Προεδρικών του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου – Εξήγγειλε υποψηφιότητα

Και επίσημα στην κούρσα των Προεδρικών του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου – Εξήγγειλε υποψηφιότητα

Την υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 εξαγγέλλει ο τέως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE