Αγέλη σκύλων κατασπάραξε κουνέλια σε μαντρί στην Κρήτη – Στο νοσοκομείο ο κτηνοτρόφος από το σοκ - Δείτε βίντεο

Αγέλη σκύλων κατασπάραξε κουνέλια σε μαντρί στην Κρήτη – Στο νοσοκομείο ο κτηνοτρόφος από το σοκ - Δείτε βίντεο

Αγέλη σκύλων επιτέθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα σε μαντρί στην Ιεράπετρα, σκοτώνοντας όλα τα κουνέλια κτηνοτρόφου, ο οποίος δεν άντεξε το σοκ και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Ο κτηνοτρόφος πριν από λίγες μέρες είχε βρει άψυχες τις 40 γαλοπούλες του.

Πιθανότατα πρόκειται για την ίδια αγέλη σκύλων. που κατάφερε να μπει ξανά σε άλλο σημείο της ιδιοκτησίας πριν από λίγες ημέρες του στο Βαθύ Ρυάκι κοντά στην Ιεράπετρα. Σκάβοντας κάτω από το φράχτη, τα σκυλιά μπήκαν στον χώρο που υπήρχαν κουνέλια και σκότωσαν και τα 20, όπως αναφέρει το radiolasithi.gr.

Στο νοσοκομείο από το σοκ
Το περιστατικό με 5-6 σκυλιά να μπαίνουν στο χωράφι καταγράφηκε από τις κάμερες που υπήρχαν στο χώρο και είναι στη διάθεση του ΑΤ Ιεράπετρας, αστυνομικοί υπάλληλοι του οποίου βρέθηκαν νωρίτερα στο χωράφι και κατέγραψαν το περιστατικό.

Ο ιδιοκτήτης μετά το δεύτερο σοκ που υπέστη νοσηλεύεται και πάλι στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας με την υγεία του να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα.

Δείτε πιο κάτω το βίντεο

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2), με τις εξετάσεις από Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, να αναμένεται να αρχίσουν ξανά αύριο Δευτέρα (24/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE