Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»
Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.
Επίσης, οι πλείστοι θα θυμάστε πως ο γυμναστής – performer, που αγαπήθηκε όσο κανείς άλλος από το κοινό, κατά την πρώτη του τουρνέ στην Κύπρο είχε αυτό που λέμε, δυο – τρία κιλάκια παραπάνω.
Το πήρε όμως απόφαση, ίσως βέβαια να του έκατσε και το καλό κλίμα της Μεγαλόνησου, έτσι όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες, ο Πάρης Κοντόπουλος φιγουράρει ως πρώτη μούρη πλέον στα social media, πιο σέξι από ποτέ.
Καταιγισμός από likes και shares σε κάθε του ποστ, αφού η νέα, φρέσκια κι ανανεωμένη του εμφάνιση, διόλου απαρατήρητη δεν περνάει.
Δείτε το «Πριν» στο βίντεο και το «Μετά» στις ακόλουθες φωτό:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις