Απειλητικό SMS κατά ΠτΔ: Βρήκαν την άκρη του νήματος οι Αρχές - Πού κινούνται οι έρευνες

Απειλητικό SMS κατά ΠτΔ: Βρήκαν την άκρη του νήματος οι Αρχές - Πού κινούνται οι έρευνες

Ο αποστολέας φαίνεται να χρησιμοποίησε πάροχο διαδικτύου στα κατεχόμενα για την αποστολή απειλητικού sms στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ALPHA Kύπρου και του «Φ», δεν υφίσταται σενάριο πλέον σενάριο να στάλθηκε μέσα από τη φυλακή κάτι που απομακρύνει και το ενδεχόμενο να συνδέεται με γνωστή υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών στα κατεχόμενα.

Αναμένεται παράλληλα ο διορισμός νέου διοικητή της Προεδρικής Φρουράς τις επόμενες μέρες.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE