Επίθεση μέρα-μεσημέρι στη Λεμεσό – Αυτή τη φορά από ντελιβερά σε καταστηματάρχη – Ανέσυρε και μαχαίρι

Επίθεση μέρα-μεσημέρι στη Λεμεσό – Αυτή τη φορά από ντελιβερά σε καταστηματάρχη – Ανέσυρε και μαχαίρι

Γύρω στις 11 το μεσημέρι την Τρίτη στη Λεμεσό 22χρονος ντελιβεράς στάθμευσε το μοτοποδήλατό του έξω από καταστήματα.

Ακολούθησε λογομαχία με καταστηματάρχη πιθανότητα για το σημείο που πάρκαρε.

Ο ντελιβεράς φαίνεται να του επιτέθηκε και στη συνέχεια ανέσυρε και μαχαίρι χωρίς όμως να το χρησιμοποιήσει εναντίον του καταστηματάρχη.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της ποδηλατικής Αστυνομίας που έβαλαν τέλος στο συμβάν

Ο 22χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της μαχαιροφορίας και τέθηκε υπό κράτηση ενώ διερευνάται και η υπόθεση επίθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE