Επίθεση μέρα-μεσημέρι στη Λεμεσό – Αυτή τη φορά από ντελιβερά σε καταστηματάρχη – Ανέσυρε και μαχαίρι

Επίθεση μέρα-μεσημέρι στη Λεμεσό – Αυτή τη φορά από ντελιβερά σε καταστηματάρχη – Ανέσυρε και μαχαίρι

Γύρω στις 11 το μεσημέρι την Τρίτη στη Λεμεσό 22χρονος ντελιβεράς στάθμευσε το μοτοποδήλατό του έξω από καταστήματα.

Ακολούθησε λογομαχία με καταστηματάρχη πιθανότητα για το σημείο που πάρκαρε.

Ο ντελιβεράς φαίνεται να του επιτέθηκε και στη συνέχεια ανέσυρε και μαχαίρι χωρίς όμως να το χρησιμοποιήσει εναντίον του καταστηματάρχη.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της ποδηλατικής Αστυνομίας που έβαλαν τέλος στο συμβάν

Ο 22χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της μαχαιροφορίας και τέθηκε υπό κράτηση ενώ διερευνάται και η υπόθεση επίθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE