Επίθεση μέρα-μεσημέρι στη Λεμεσό – Αυτή τη φορά από ντελιβερά σε καταστηματάρχη – Ανέσυρε και μαχαίρι

Επίθεση μέρα-μεσημέρι στη Λεμεσό – Αυτή τη φορά από ντελιβερά σε καταστηματάρχη – Ανέσυρε και μαχαίρι

Γύρω στις 11 το μεσημέρι την Τρίτη στη Λεμεσό 22χρονος ντελιβεράς στάθμευσε το μοτοποδήλατό του έξω από καταστήματα.

Ακολούθησε λογομαχία με καταστηματάρχη πιθανότητα για το σημείο που πάρκαρε.

Ο ντελιβεράς φαίνεται να του επιτέθηκε και στη συνέχεια ανέσυρε και μαχαίρι χωρίς όμως να το χρησιμοποιήσει εναντίον του καταστηματάρχη.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της ποδηλατικής Αστυνομίας που έβαλαν τέλος στο συμβάν

Ο 22χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της μαχαιροφορίας και τέθηκε υπό κράτηση ενώ διερευνάται και η υπόθεση επίθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.