Επίθεση μέρα-μεσημέρι στη Λεμεσό – Αυτή τη φορά από ντελιβερά σε καταστηματάρχη – Ανέσυρε και μαχαίρι

Επίθεση μέρα-μεσημέρι στη Λεμεσό – Αυτή τη φορά από ντελιβερά σε καταστηματάρχη – Ανέσυρε και μαχαίρι

Γύρω στις 11 το μεσημέρι την Τρίτη στη Λεμεσό 22χρονος ντελιβεράς στάθμευσε το μοτοποδήλατό του έξω από καταστήματα.

Ακολούθησε λογομαχία με καταστηματάρχη πιθανότητα για το σημείο που πάρκαρε.

Ο ντελιβεράς φαίνεται να του επιτέθηκε και στη συνέχεια ανέσυρε και μαχαίρι χωρίς όμως να το χρησιμοποιήσει εναντίον του καταστηματάρχη.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της ποδηλατικής Αστυνομίας που έβαλαν τέλος στο συμβάν

Ο 22χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της μαχαιροφορίας και τέθηκε υπό κράτηση ενώ διερευνάται και η υπόθεση επίθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE