Επίθεση μέρα-μεσημέρι στη Λεμεσό – Αυτή τη φορά από ντελιβερά σε καταστηματάρχη – Ανέσυρε και μαχαίρι

Επίθεση μέρα-μεσημέρι στη Λεμεσό – Αυτή τη φορά από ντελιβερά σε καταστηματάρχη – Ανέσυρε και μαχαίρι

Γύρω στις 11 το μεσημέρι την Τρίτη στη Λεμεσό 22χρονος ντελιβεράς στάθμευσε το μοτοποδήλατό του έξω από καταστήματα.

Ακολούθησε λογομαχία με καταστηματάρχη πιθανότητα για το σημείο που πάρκαρε.

Ο ντελιβεράς φαίνεται να του επιτέθηκε και στη συνέχεια ανέσυρε και μαχαίρι χωρίς όμως να το χρησιμοποιήσει εναντίον του καταστηματάρχη.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της ποδηλατικής Αστυνομίας που έβαλαν τέλος στο συμβάν

Ο 22χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της μαχαιροφορίας και τέθηκε υπό κράτηση ενώ διερευνάται και η υπόθεση επίθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.