Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Όπως ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός, οι τέσσερις Παλαιστίνιοι καταζητούνταν για διάπραξη ένοπλων επιθέσεων κατά ισραηλινών στόχων και για κατοχή παράνομου οπλισμού. Δεν ανακοινώθηκε εάν ανήκαν σε συγκεκριμένη οργάνωση.
Μετά το πέρας της επιχείρησης ξέσπασαν βίαια επεισόδια μεταξύ της ομάδας καταδρομέων και νεαρών Παλαιστινίων ενόπλων. Όπως μετέδωσε η κρατική ισραηλινή τηλεόραση, η ομάδα καταδρομέων εισήλθε σε κτήριο, το οποίο λίγο αργότερα είχε περικυκλωθεί από ενόπλους Παλαιστινίους. Στη συνέχεια επενέβησαν ενισχύσεις του ισραηλινού στρατού και η ομάδα καταδρομέων εξήλθε από την πόλη.
ΑΠΟ ΚΥΠΕ
Μπροστά στα μάτια του αδερφού του «έσβησε» ο 56χρονος Σταύρος - Έτσι έγινε το εργατικό στη Λάρνακα
Διαβεβαιώσεις ότι οι κυπριακές τράπεζες δεν είναι εκτεθειμένες στην Credit Suisse
«Μίλησε» η νεκροτομή της άτυχης Κυριακής Ευαγγέλου – Όσα κατέδειξε
Κατάρρευση τραπεζών στις ΗΠΑ - Πόσο κινδυνεύει η κυπριακή οικονομία
Πέθανε 8χρονη από γρίπη - Στους 14 οι νεκροί στην Κύπρο
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις