Μπροστά στα μάτια του αδερφού του «έσβησε» ο 56χρονος Σταύρος - Έτσι έγινε το εργατικό στη Λάρνακα

Μπροστά στα μάτια του αδερφού του «έσβησε» ο 56χρονος Σταύρος - Έτσι έγινε το εργατικό στη Λάρνακα

Μπροστά στα μάτια του αδερφού του σκοτώθηκε ο άτυχος 56χρονος, Σταύρος Ιωακείμ, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά το εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 16 Μαρτίου σε εργοστάσιο επεξεργασίας γυαλιού στη βιομηχανική περιοχή Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Ανώτερη Λειτουργό Επιθεώρησης Εργασίας κα. Ευαγγελία Τσουλόφτα, φαίνεται πως ο 56χρονος, στην προσπάθεια του να μετακινήσει πλάκα γυαλιού, αυτή έσπασε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να προκληθεί αιμορραγία στον εργάτη, που ήταν μοιραία.

Το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας εξετάζει τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το ατύχημα, με σκοπό να εξακριβωθούν τα αίτια του ατυχήματος και να διαπιστωθεί κατά πόσον υπήρξαν παραβάσεις της νομοθεσίας και να ληφθούν ανάλογες ενέργειες.

Να σημειωθεί ότι ο αδερφός του άτυχου Σταύρου ήταν παρόν στο ατύχημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Kρας τεστ για τρεις υπουργούς: ΑΤΑ, συνοικισμοί και τετράμηνα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Πρόοδος αλλά όχι αποτέλεσμα στο θέμα των οδοφραγμάτων - «Καλύτερη η συζήτηση»

ΠτΔ: Πρόοδος αλλά όχι αποτέλεσμα στο θέμα των οδοφραγμάτων - «Καλύτερη η συζήτηση»

Τα σημεία στα οποία υπήρξε πρόοδος αποκάλυψε ο ΠτΔ σε δηλώσεις του έξω από το Προεδρικό Μέγαρο μετά το πέρας της συνάντησης με τον Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE