Το «ξενέρωμα» του κόσμου και οι προθέσεις του Κίρζη…

Το «ξενέρωμα» του κόσμου και οι προθέσεις του Κίρζη…

Όντας πικραμένος και απογοητευμένος, από τον αποκλεισμό από την συνέχεια του κυπέλλου, ο Κωνσταντίνος Μακρίδης, δεν είχε όρεξη να πει πολλά στην συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα με την ΑΕΛ.

Θεωρούμε αυτονόητο, πως αν η μπίλια καθόταν στο μπλε στην διαδικασία των πέναλτι, η διοίκηση θα διέθετε πολύ πιο «σοβαρό» κονδύλι για να εμβολιάσει την ομάδα. Ενδεχομένως ο αποκλεισμός από το κύπελλο, να τους οδηγήσει την απόφαση να λειτουργήσουν διαφορετικά και να μην «χαλάσουν» πολλά λεφτά.

Eίναι πλέον πολλές οι πιθανότητες να επανεγράψουν τον Ελ Χατζί Μπα, για τον οποίο προκύπτει ενημέρωση, ότι ανέβασε ρυθμούς τις τελευταίες μέρες. Δεν αποκλείεται επίσης η πιθανότητα διαγραφής του Ίσρα Κολ.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE