Ξενοδοχεία για σκύλους με υπηρεσίες… 5 αστέρων – Υπάρχουν και στην Κύπρο – Δείτε βίντεο
11.01.2023 - 10:56
Όπως και άνθρωποι έτσι και τα κατοικίδια χρειάζονται διακοπές και ένα χώρο που να τους προσφέρει αγάπη και προστασία όταν οι ιδιοκτήτες τους λείπουν μακριά. Για αυτό τον λόγο υπάρχουν και τα ξενοδοχεία κατοικιδίων, και δεν μιλάμε για κλουβιά αλλά για ανοιχτούς χώρους με υπηρεσίες 5 αστέρων.
«Ο σκύλος δεν είναι κλεισμένος σε ένα κλουβί», διαβεβαίωσε ιδιοκτήτρια υποστατικού στα Καμπιά μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα». «Είναι κάμπινγκ. Να έρθει να περάσει καλά. Να μπορεί να τρέξει ελεύθερα, να παίξει, να φάει όπως το ταΐζει και ιδιοκτήτης του», πρόσθεσε.
Μάλιστα το συγκεκριμένο ξενοδοχείο περιλαμβάνει και πισίνα για τα κατοικίδια η οποία ανοίγει το καλοκαίρι.
Εκτός από την αγάπη και τον χρόνο που θα αφιερώσει το προσωπικός το κατοικίδιο, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερις φορές τουλάχιστον βόλτα έξω. Ένα – ένα, ή μαζί τα ζώα του ίδιου ιδιοκτήτη, για λόγους ασφαλείας.
Μάλιστα, στο ξενοδοχείο φιλοξενούνται και γάτες καθώς αρκετοί ιδιοκτήτες έχουν και σκύλους και γάτες και δεν θέλουν να τις αφήσουν μόνες τους.
Στα σχέδια του εν λόγω υποστατικού είναι να γίνουν και σουίτες που θα είναι έτοιμες το καλοκαίρι. Στόχος, σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια, είναι το κατοικίδιο να νιώθει όσο πιο κοντά στο σπίτι γίνεται.
Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.