Άρχισε η 3ήμερη συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό στη Βουλή

Άρχισε η 3ήμερη συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό στη Βουλή

Άρχισε λίγο μετά τις 3 το απόγευμα της Τρίτης (6/12), η τριήμερη συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό στη Βουλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
-Χρ. Ερωτοκρίτου: Επιθυμία όλων η συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας σε υγιείς βάσεις
-Θεοπέμπτου: Μόνη ενασχόληση της κυβέρνησης με την κλιματική κρίση είναι η υποβολή πολιτικών στην ΕΕ που ποτέ δεν εφαρμόζει

Η συζήτηση ξεκίνησε με την κατάθεση της έκθεσης της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών, από την Πρόεδρο της, Βουλεύτρια του ΔΗΚΟ, Χριστιάνα Ερωτοκρίτου, και συνεχίζεται με τις ομιλίες των Προέδρων και Αρχηγών των Κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Παρακολουθήστε τη συζήτηση στο βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE