Τραγωδία στη Λεμεσό: Ανήλικος έπεσε από ουρανοξύστη - Αποκλείστηκε η σκήνη

Τραγωδία στη Λεμεσό: Ανήλικος έπεσε από ουρανοξύστη - Αποκλείστηκε η σκήνη

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ γύρω στις 7 μ.μ., όταν ένα παιδί έπεσε από όροφο ουρανοξύστη.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί από τις αρχές, οι οποίες ξεκίνησαν άμεσα έρευνες για τη διαλεύκανση των αιτίων του συμβάντος.

Πρόκειται για 14χρονο παιδί . Οι λεπτομέρειες παραμένουν περιορισμένες καθώς η Αστυνομία συνεχίζει να συλλέγει πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Παραστάσεις κατά των εκτενών παραβιάσεων του εναέριου και του θαλάσσιου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία το πρώτο εξάμηνο φέτος κάνει στον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, η Μόνιμη Αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ Μαρία Μιχαήλ, απευθύνοντας εκ νέου έκκληση προς τον διεθνή οργανισμό για εφαρμογή των αποφάσεών του για το Κυπριακό.