Έφτασαν στο στούντιο Αβέρωφ, Μαυρογιάννης και Χριστοδουλίδης – Έτοιμοι για το μεγάλο Debate - Βίντεο και φωτογραφίες

Έφτασαν στο στούντιο Αβέρωφ, Μαυρογιάννης και Χριστοδουλίδης – Έτοιμοι για το μεγάλο Debate - Βίντεο και φωτογραφίες

Στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού Omega, έφτασαν οι τρεις βασικοί υποψήφιοι για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας Αβέρωφ Νεοφύτου, Ανδρέας Μαυρογιάννης και Νίκος Χριστοδουλίδης με σκοπό να παραβρεθούν στο πρώτο μεγάλο διακαναλικό debate.

Στο debate θα συμμετέχουν οι 4 μεγάλοι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί Παγκύπριας εμβέλειας Omega, Alpha, Sigma και ΑΝΤ1 και θα συντονίζεται από τον διευθυντή ειδήσεων του Omega Μιχάλη Παυλίδη, καθώς είναι και το κανάλι που θα φιλοξενήσει το αποψινό debate.

Το στούντιο διαμορφώθηκε ειδικά για την συγκεκριμένη βραδιά, ενώ έχουν βρεθεί τόσο η θέση που θα πάρει ο κάθε υποψήφιος αλλά και ο κάθε δημοσιογράφος. Να υπενθυμίσουμε ότι θα πάρουν μέρος οι δημοσιογράφοι Γιώργος Κασκάνης (Alpha), Nικήτας Κυριάκου (Ant1) και Γιαννάκης Καρεκλάς (Sigma).

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE