Τι γράφουν οι Ισραηλινοί για τον κυπριακό τουρισμό – Άρθρο της Jerusalem Post

Τι γράφουν οι Ισραηλινοί για τον κυπριακό τουρισμό – Άρθρο της Jerusalem Post

Κολακευτικό για το τουριστικό προϊόν της Κύπρου μπορεί να χαρακτηριστεί άρθρο της αγγλόφωνης εφημερίδας του Ισραήλ Jerusalem Post.

«Οι Κύπριοι μπορούν να μας διδάξουν ένα-δυο πράγματα για τον τουρισμό και τη φιλοξενία» σημειώνει ο συντάκτης του δημοσιεύματος, ο οποίος αναφέρεται στα συν του κυπριακού τουρισμού.

Κάνει λόγο για το πόσο βολικό είναι για έναν Ισραηλινό να κάνει διακοπές στην Κύπρο (40 λεπτά με το αεροπλάνο), αλλά και για τις ομορφιές του νησιού.

Υπερτονίζει ότι η Κύπρος πέραν από υπέροχες παραλίες έχει και καταπράσινα βουνά (Τρόοδος) και κάνει λεπτομερή αναφορά στα εδέσματα και την κυπριακή κουζίνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η ώρα της κρίσης για το Κυπριακό - Περιορισμένων προσδοκιών η άτυπη πενταμερής στη Γενεύη

Η ώρα της κρίσης για το Κυπριακό - Περιορισμένων προσδοκιών η άτυπη πενταμερής στη Γενεύη

Στη Γενεύη βρίσκονται από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου το απόγευμα ξεκινά η διαδικασία της άτυπης πενταμερούς διάσκεψης, την οποία συγκάλεσε, ο ΓΓ των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες.