Καύσιμα: Μικρές μειώσεις στις τιμές - Που κυμαίνονται και τα φθηνότερα πρατήρια

Καύσιμα: Μικρές μειώσεις στις τιμές - Που κυμαίνονται και τα φθηνότερα πρατήρια

Συνεχίζει να «μαστίζει» τους καταναλωτές η ακρίβεια, με τις τιμές των βασικών αγαθών, συμπεριλαμβανομένου των καυσίμων, να προκαλούν ανησυχία.

Ωστόσο, θετικές είναι οι μικρές μειώσεις των 3-4 σεντ που έχουν καταγραφεί το τελευταίο διάστημα.

Που κυμαίνονται τώρα (16/3) οι τιμές και τα φθηνότερα πρατήρια

Σύμφωνα με το παρατηρητήριο λιανικών τιμών καυσίμων της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή, η μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης 95 παγκύπρια ήταν €1,407 με την φθηνότερη τιμή να ήταν €1,334 και την ακριβότερη €1,525.

Δείτε τα φθηνότερα πρατήρια:

 

Όσο αφορά την αμόλυβδη βενζίνη 98, η μέση τιμή της παγκύπρια ήταν €1,484, με την φθηνότερη τιμή να είναι €1,414 και την ακριβότερη €1,599.

Δείτε τα φθηνότερα πρατήρια:

Σχετικά με το πετρέλαιο κίνησης, η μέση τιμή του παγκύπρια κυμάνθηκε στα €1,508 με την φθηνότερη να ήταν €1,434 και την ακριβότερη €1,592.

Δείτε τα φθηνότερα πρατήρια:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE