«Έπεσαν μαχόμενοι» οι δημοσιογράφοι στη Σύνοδο Κορυφής

«Έπεσαν μαχόμενοι» οι δημοσιογράφοι στη Σύνοδο Κορυφής

Οι δημοσιογράφοι δεν άντεξαν να περιμένουν τόσες ώρες τις συνεχείς εξελίξεις και πολλοί προσπάθησαν να κλείσουν για λίγο τα μάτια τους για να εξοικονομήσουν λίγη ενέργεια.

Μπορεί οι Ευρωπαίοι ηγέτες και οι υπουργοί οικονομικών της Ευρωζώνης, να έχουν επιδοθεί σε μαραθώνιες συνομιλίες, με σκοπό να λυθεί το θέμα των διαπραγματεύσεων για τη διευθέτηση της οικονομικής κατάστασης στην Ελλάδα, όμως υπάρχουν και εκείνοι που πρέπει να καλύψουν τα γεγονότα από όλες τις γωνιές του Eurogroup και της Συνόδου Κορυφής, για να μη μείνει τίποτα κρυφό.

Τόσες ώρες δουλειάς, ήταν αναμενόμενο να κάμψουν τις αντοχές πολλών δημοσιογράφων, που βρίσκονται στις Βρυξέλλες και κάποιοι από αυτούς δεν άντεξαν και απλά προσπάθησαν να αναπληρώσουν όσοι ενέργεια μπορούσαν. Σε καρέκλες, στο πάτωμα, δεν είχε σημασία το που... Μόνο να κερδηθεί λίγη δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE