«Έπεσαν μαχόμενοι» οι δημοσιογράφοι στη Σύνοδο Κορυφής

«Έπεσαν μαχόμενοι» οι δημοσιογράφοι στη Σύνοδο Κορυφής

Οι δημοσιογράφοι δεν άντεξαν να περιμένουν τόσες ώρες τις συνεχείς εξελίξεις και πολλοί προσπάθησαν να κλείσουν για λίγο τα μάτια τους για να εξοικονομήσουν λίγη ενέργεια.

Μπορεί οι Ευρωπαίοι ηγέτες και οι υπουργοί οικονομικών της Ευρωζώνης, να έχουν επιδοθεί σε μαραθώνιες συνομιλίες, με σκοπό να λυθεί το θέμα των διαπραγματεύσεων για τη διευθέτηση της οικονομικής κατάστασης στην Ελλάδα, όμως υπάρχουν και εκείνοι που πρέπει να καλύψουν τα γεγονότα από όλες τις γωνιές του Eurogroup και της Συνόδου Κορυφής, για να μη μείνει τίποτα κρυφό.

Τόσες ώρες δουλειάς, ήταν αναμενόμενο να κάμψουν τις αντοχές πολλών δημοσιογράφων, που βρίσκονται στις Βρυξέλλες και κάποιοι από αυτούς δεν άντεξαν και απλά προσπάθησαν να αναπληρώσουν όσοι ενέργεια μπορούσαν. Σε καρέκλες, στο πάτωμα, δεν είχε σημασία το που... Μόνο να κερδηθεί λίγη δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη με Μητσοτάκη - Στο επίκεντρο η επανέναρξη διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό

Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη με Μητσοτάκη - Στο επίκεντρο η επανέναρξη διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συζήτησαν τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, ενόψει της απογευματινής κοινής συνάντησης του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη και την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE