Επίθεση από σκύλο: Ποια η κατάσταση του 8χρονου μετά από την επέμβαση

 Επίθεση από σκύλο: Ποια η κατάσταση του 8χρονου μετά από την επέμβαση

Σε σταθερή κατάσταση στην ΜΕΘ του Μακάρειου νοσηλεύεται το οχτάχρονο παιδί που δέχθηκε επίθεση από αδέσποτο σκύλο στην περιοχή Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό μετά την επέμβαση αποκατάστασης των τραυμάτων του.

Ο παιδοχειρουργός Χρίστος Μηνά δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι «έγινε χειρουργική επέμβαση το απόγευμα από ομάδα παιδοχειρουργών και πλαστικών», προσθέτοντας ότι το παιδί νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Απαντώντας σε ερώτηση κατά πόσο αναμένεται πλήρης ανάρρωση του παιδιού, ο παιδοχειρουργός απάντησε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα, «λόγω του κινδύνου λοιμώξεων από τα δαγκώματα σκύλων και πιθανόν να χρειαστεί κι άλλες επανεπεμβάσεις για ολοκλήρωση της θεραπείας του σύμφωνα με τους χειρουργούς».

Ερωτηθείς ο γιατρός είπε ότι τα σοβαρότερα τραύματα του παιδιού είναι στο κεφάλι.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE