Ξεσπά το Κόμμα για τα Ζώα για τον τραυματισμό του 8χρονου: «Δεν μπορεί να θυματοποιηθεί ο σκύλος αλλά ο κηδεμόνας φέρει ακέραια την ευθύνη»

Ξεσπά το Κόμμα για τα Ζώα για τον τραυματισμό του 8χρονου: «Δεν μπορεί να θυματοποιηθεί ο σκύλος αλλά ο κηδεμόνας φέρει ακέραια την ευθύνη»

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου, σε ανακοίνωση του με αφορμή την επίθεση σκύλου σε παιδί, αναφέρει ότι «δεν μπορεί να θυματοποιηθεί ο σκύλος αλλά ο κηδεμόνας φέρει ακέραια την ευθύνη και θα πρέπει να λειτουργήσει άμεσα η δικαιοσύνη και να αποδοθούν ευθύνες εκεί και όπου πρέπει».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη και ο καθένας κάνει ότι θέλει γιατί απλά δεν νιώθει την παρουσία των αρχών οι οποίες φέρουν μεγάλη ευθύνη για ό,τι συμβαίνει γύρω μας».

Επισημαίνεται ότι «νομοθεσίες υπάρχουν όμως αυτές δεν θα εφαρμοστούν από μόνες τους εάν πολίτες και κυβέρνηση δεν συνεργαστούν για να παταχθεί η κάθε παρανομία».

Το Κόμμα για τα Ζώα καλεί τον Υπουργό Εσωτερικών και τον Υπουργό Γεωργίας όπως άμεσα καλέσουν σε σύσκεψη τα αρμόδια τμήματα για να συντονιστούν και να βρουν άμεσες λύσεις για την πάταξη του φαινομένου της ασυδοσίας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Βρισκόμαστε μόλις οκτώ μέρες πριν από την άτυπη διάσκεψη της Γενεύης και η Λευκωσία προετοιμάζεται πυρετωδώς για όλα τα σενάρια, τα οποία ενδεχομένως θα κληθεί να αντιμετωπίσει, έχοντας ωστόσο ενώπιον της, τις γνωστές θέσεις της τουρκικής πλευράς, για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE