Ερντογάν: «Μας ενοχλούν οι εχθρικές συμπεριφορές υποτιθέμενων συμμάχων»  

Ερντογάν: «Μας ενοχλούν οι εχθρικές συμπεριφορές υποτιθέμενων συμμάχων»   

Για εχθρικές συμπεριφορές υποτιθέμενων συμμάχων έκανε λόγο ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ενεργούμε εξετάζοντας συνολικα την ουσία των σχέσεών μας».

Σε ομιλία του κατά την τελετή παράδοσης διπλωμάτων στην Στρατιωτική Ακαδημία Εθνικής Άμυνας, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι «το γεγονός ότι βλέπουμε τον κρίσιμο ρόλο των προϊόντων μας στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας οπουδήποτε υπάρχει κρίση ασφαλείας είναι απόδειξη ότι οι προσπάθειές μας δεν ήταν μάταιες».

«Τώρα έχουμε το AKINCI (μη επανδρωμένο αεροσκάφος), πάνω απ' όλα, τώρα έχουμε τη δύναμη να πολεμήσουμε αυτόν τον αγώνα με διαφορετικές χώρες με σοβαρή έννοια», είπε.

Πρόσθεσε ότι «φυσικά, μας ενοχλούν οι εχθρικές συμπεριφορές των χωρών με τις οποίες υποτίθεται ότι είμαστε σύμμαχοι απέναντι στην Τουρκία, αλλά ενεργούμε εξετάζοντας συνολικά την ουσία των σχέσεών μας».

«Ήμασταν πάντα υπέρ του διαλόγου, της συνεργασίας και της φιλίας. Έχουμε υιοθετήσει την αρχή να προσεγγίζουμε όσους ενεργούν προς την αντίθετη κατεύθυνση με υπομονή και κατανόηση», υποστήριξε ο κ. Ερντογάν.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση «Σάντυ»: Η ώρα των αποφάσεων στο Υπουργικό – Στο τραπέζι ο διορισμός ποινικών ανακριτών

Υπόθεση «Σάντυ»: Η ώρα των αποφάσεων στο Υπουργικό – Στο τραπέζι ο διορισμός ποινικών ανακριτών

Η αντίστροφη μέτρηση για τον επόμενο σταθμό στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντυ» ολοκληρώνεται σήμερα το πρωί, καθώς το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, με την ατζέντα να φλέγεται από τις εξελίξεις που πυροδότησαν οι καταγγελίες του Μακάριου Δρουσιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE