Τούρκοι στρατιώτες απείλησαν με όπλα γεωργό στη Δένεια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τούρκοι στρατιώτες απείλησαν με όπλα γεωργό στη Δένεια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Προκλητικό περιστατικό σημειώθηκε με Τούρκους στρατιώτες στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Δένειας, όπου Τούρκοι στρατιώτες απείλησαν γεωργό με όπλα.

Σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του Alpha ο Κοινοτάρχης της Δένειας Χριστάκης Παναγιώτου ανέφερε: «Οι Τούρκοι στρατιώτες με τα όπλα όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες και τον απειλούσαν ότι αν δεν φύγει από εκεί θα τον σκοτώσουν. Ο άνθρωπος με τις συμβουλές μας του είπαμε να αποχωρήσει γιατί είχαν όπλα και έχει καταγγελθεί στα Ηνωμένα Έθνη και το Υπουργείο Εξωτερικών».

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE