ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η απάντηση Αναστασιάδη στην κριτική που άσκησε ενώπιον του ο Α. Κυπριανού « Διερωτώμαι αν δεν υπήρχε και ο πολιτισμός τι θα άκουγα…»

Η απάντηση Αναστασιάδη στην κριτική που άσκησε ενώπιον του ο Α. Κυπριανού « Διερωτώμαι αν δεν υπήρχε και ο πολιτισμός τι θα άκουγα…»

Δεν θέλησε, όπως ο ίδιος ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε, να ρίξει λάδι στη φωτιά και έτσι απέφυγε να απαντήσει εκτενώς στα όσα καταλόγισε στον ίδιο και τον ΔΗΣΥ, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού.

Ο τόπος θέλει και χρειάζεται την ενότητα, την συνεργασία όλων μας, ήταν η απάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη κληθείς να σχολιάσει παρατήρηση δημοσιογράφου ότι άκουσε τον «εξάψαλμο» από τον ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρου Κυπριανού κατά την ομιλία του στην τελετή έναρξης του 22ου Συνεδρίου του ΑΚΕΛ.

Ο κύριος Κυπριανού στην έναρξη της ομιλίας του, απευθυνόμενος προς τον Πρόεδρο Αναστασιάδη του είχε πει ότι «η παρουσία σου δεν θα με αποτρέψει από το να σου ασκήσω κριτική αλλά πολιτικά και πολιτισμένα».

«Άκουσα ότι θα ήταν με πολύ πολιτισμό που θα εγίνετο, διερωτώμαι αν δεν υπήρχε και ο πολιτισμός τι θα άκουγα, αλλά εν πάση περιπτώσει δεν πρόκειται με κανένα τρόπο να βάλω λάδι στην φωτιά και να δημιουργήσω συνθήκες αντιπαράθεσης», δήλωσε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης κατά την αναχώρηση του.

«Ο τόπος θέλει και χρειάζεται την ενότητα, τη συνεργασία όλων μας. Η καλόπιστη κριτική πάντοτε είναι καλοδεχούμενη και πιο πειστική. Η μηδενιστική κριτική και ιδιαίτερα οι προσωπικές επιθέσεις δεν νομίζω να συμβάλουν προς αυτή την κατεύθυνση. Τίποτα πέραν αυτού», συμπλήρωσε.

Στην τελετή έναρξη του  22ου Συνεδρίου του ΑΚΕΛ παρέστησαν αρχηγοί κομμάτων, βουλευτές, ξένοι διπλωμάτες και άλλοι επίσημοι.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Άφαντος παραμένει ο ισοβίτης - Ελεύθερος ο ένας από τους συλληφθέντες

• Οι χώρες στην ΕΕ με τα πιο υγιή χρόνια ζωής - Ποια η θέση της Κύπρου

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Το Ισραήλ αποκλείει τον Λίβανο από αέρα και θάλασσα, χτυπά κτίρια στη Βηρυτό - Χωρίς τηλεπικοινωνίες η Χεζμπολάχ - Βίντεο και φωτογραφίες



ΠτΔ στη Νέα Υόρκη: «Πρέπει να πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν για να επανενώσουμε τον τόπο μας»

ΠτΔ στη Νέα Υόρκη: «Πρέπει να πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν για να επανενώσουμε τον τόπο μας»

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στον στρατηγικό γεωπολιτικό ρόλο της Κύπρου στην περιοχή, στις εξαιρετικές διμερείς σχέσεις με τις ΗΠΑ και τον Στρατηγικό Διάλογο μεταξύ των δύο χωρών, αλλά και στη στενή συνεργασία της Κυπριακής Δημοκρατίας με τη Διασπορά, αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας σε δείπνο που παρέθεσε προς τιμή του η Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής, στη Νέα Υόρκη. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top