Χείμαρρος η Ντόρις Κυριακίδου για τον Αρχιεπίσκοπο – «Το λ@@@ν που ο κόσμος δεν είχε νερό να πλυθεί και εκείνος έκανε τζακούζι»

Χείμαρρος η Ντόρις Κυριακίδου για τον Αρχιεπίσκοπο – «Το λ@@@ν που ο κόσμος δεν είχε νερό να πλυθεί  και εκείνος έκανε τζακούζι»

Φιλοξενούμενη της Βαλεντίνας Νικολάου στην εκπομπή του Tothema Web Radio Tv, «Horror Sorry», η ηθοποιός Ντόρις Κυριακίδου, τα έβαλε με τον Αρχιεπίσκοπο, χαρακτηρίζοντας προκλητική την κίνηση του να εγκαταστήσει τζακούζι στην Αρχιεπισκοπή.

Η ηθοποιός αν και θρησκευόμενη, αποδοκίμασε τον Μακαριότατο με έντονο τρόπο, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι τις ημέρες εκείνες που βγήκε το θέμα με το τζακούζι στην Αρχιεπισκοπή, ο κόσμος στη Λευκωσία δεν είχε νερό να πλυθεί.

«Εγώ θα πουλούσα το χρυσό της Εκκλησίας να φάει ο κόσμος, όχι να κάμνει πισίνες το λ@@@ν που έπρεπε να ντρέπεται τα μούτρα του», είπε η ηθοποιός.

Δήλωσε μάλιστα ότι θα έπρεπε να ντρέπεται για την κίνηση του αυτή, ενώ τα έβαλε και με την Μονή του Κύκκου, αφού οι ιερωμένοι κάθονται όπως είπε πάνω σε χρυσές καρέκλες την ώρα που ο κόσμος πεινά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Τι σημαίνει η παύση της στρατιωτικής βοήθειας των ΗΠΑ προς την Ουκρανία – Ο νέος «πάροχος» και οι αλυσιδωτές συνέπειες

ΑΝΑΛΥΣΗ: Τι σημαίνει η παύση της στρατιωτικής βοήθειας των ΗΠΑ προς την Ουκρανία – Ο νέος «πάροχος» και οι αλυσιδωτές συνέπειες

Τη διακοπή στρατιωτικής και οικονομικής βοήθειας προς την Ουκρανία αποφάσισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, λίγες ημέρες μετά το δραματικό επεισόδιο στο Οβάλ Γραφείο.