Κύπρια ηθοποιός εναντίον Αρτεμίου – Γιατί με φώναξε για ένα επεισόδιο; Εκουράστηκε να μου γράψει τζιαι το ρόλο…(Βίντεο)

Κύπρια ηθοποιός εναντίον Αρτεμίου – Γιατί με φώναξε για ένα επεισόδιο; Εκουράστηκε να μου γράψει τζιαι το ρόλο…(Βίντεο)

Το παράπονο της για τις κλίκες που έχουν ριζώσει στην κυπριακή τηλεόραση εξέφρασε η Κύπρια ηθοποιός Ντόρις Κυριακίδου, μιλώντας στην εκπομπή της Βαλεντίνας Νικολάου «Ηorror Sorry», στο Thema Web Tv Radio.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής κάλεσε την Ντόρις Κυριακίδου να ονομάσει τις κλίκες στην κυπριακή τηλεόραση, που αφήνουν έξω καταξιωμένους ηθοποιούς.

Η ίδια κάλεσε τον κόσμο να ανοίξει την τηλεόραση του για να διαπιστώσει ποιοι είναι αυτοί που έχουν βγάλει ρίζες στα κανάλια.

Αναφέρθηκε αρχικά στο «Πέτρινο Ποτάμι» του ΡΙΚ, ενώ δεν δίστασε να τα βάλει και με την ηθοποιό και σεναριογράφο της κωμικής σειράς του Mega, «Την Τύχη μου Μέσα», Χριστιάνα Αρτεμίου, η οποία όπως είπε την κάλεσε να παίξει σε ένα επεισόδιο υποδυόμενη τη μητέρα της.

«Σαν μην μου έβαζε το ρόλο καλύτερα, τζιαι εκουράστηκε τζιαι έγραψεντον», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ντόρις Κυριακίδου, εκφράζοντας την αγανάκτηση της, καθώς όπως ισχυρίστηκε η Αρτεμίου της είχε αναφέρει ότι ο ρόλος της θα συνεχιζόταν, πράγμα που δεν έγινε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE