Με διάταγμα κράτησης προχωρά η Αστυνομία – Εμπορία προσώπων και πλαστογραφίες είναι μόνο μερικά από τα αδικήματα

Με διάταγμα κράτησης προχωρά η Αστυνομία – Εμπορία προσώπων και πλαστογραφίες είναι μόνο μερικά από τα αδικήματα

Το Γραφείο Καταπολέμησης Εμπορίας προσώπων συνεχίζει τις εξετάσεις.

Με διάταγμα κράτησης έξι ημερών, το οποίο εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, συνεχίζει η υπόθεση εναντίον προσώπου το οποίο συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το πρόσωπο αυτό συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση, σε σχέση με τα αδικήματα της εμπορίας προσώπων, συνωμοσίας προς διάπραξης κακουργήματος, πλαστογραφίας, καταρτισμού και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΥΠΕΞ: Η Κύπρος στέκεται στο πλευρό της Ουκρανίας

ΥΠΕΞ: Η Κύπρος στέκεται στο πλευρό της Ουκρανίας

Στο πλευρό της Ουκρανίας και του ουκρανικού λαού στέκεται η Κύπρος, μετά και την πρωτοφανή σύγκρουση που προέκυψε ανάμεσα σε Ζελένσκι και Τραμπ κατά την επίσκεψη του πρώτου στο Οβάλ Γραφείο.