ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Διευκρινίσεις ΚΟΑ σε αθλούμενους για εφαρμογή διαταγμάτων σε ιδιωτικά γυμναστήρια

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Διευκρινίσεις ΚΟΑ σε αθλούμενους για εφαρμογή διαταγμάτων σε ιδιωτικά γυμναστήρια

Ο ΚΟΑ διευκρινίζει στο αθλούμενο κοινό ότι οι προϋποθέσεις για την παροχή ασφαλών και ποιοτικών υπηρεσιών γυμναστικής στις Ιδιωτικές Σχολές Γυμναστικής διασφαλίζονται με την εφαρμογή των Περί Ιδιωτικών Σχολών Γυμναστικής Κανονισμών, τη σχετική Άδεια Λειτουργίας που εκδίδεται από τον ΚΟΑ και την παροχή των υπηρεσιών γυμναστικής από τους κατά νόμο εγκεκριμένους γυμναστές.

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι, «δεδομένων των μέτρων χαλάρωσης που αφορούν στον αθλητισμό, σύμφωνα με το Διάταγμα του Υπουργού Υγείας ημερ.28/5/2021 (ΚΔΠ 230/2021) και το σχετικό Πρωτόκολλο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού και του Υπουργείου Υγείας, ο ΚΟΑ επιθυμεί να επιστήσει την προσοχή στο αθλούμενο κοινό ότι οι προϋποθέσεις για την παροχή ασφαλών και ποιοτικών υπηρεσιών γυμναστικής στις Ιδιωτικές Σχολές Γυμναστικής διασφαλίζονται με την εφαρμογή των Περί Ιδιωτικών Σχολών Γυμναστικής Κανονισμών, τη σχετική Άδεια Λειτουργίας που εκδίδεται από τον ΚΟΑ και την παροχή των υπηρεσιών γυμναστικής από τους κατά νόμο εγκεκριμένους γυμναστές».

Οι Ιδιωτικές Σχολές Γυμναστικής που εξασφαλίζουν Άδεια Λειτουργίας δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του Οργανισμού www.cyprussports.org στο πεδίο «Έλεγχος Ιδιωτικών Σχολών Γυμναστικής», αναφέρεται τέλος στην ανακοίνωση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: «Θα επηρεάζεται η διαγωγή ενός μαθητή στο απολυτήριο» – Οι πρωτοβουλίες από τον Υπ. Δικαιοσύνης μετά τα έκτροπα το Πάσχα   

VIDEO: «Θα επηρεάζεται η διαγωγή ενός μαθητή στο απολυτήριο» – Οι πρωτοβουλίες από τον Υπ. Δικαιοσύνης μετά τα έκτροπα το Πάσχα  

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτσιώτης, μιλώντας στο sigma, στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι», τόνισε τις πρωτοβουλίες που θα λάβουν αναφορικά με τα έκτροπα που συνέβησαν το Πάσχα σε ολόκληρη την Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE