ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Τους «τσάκισαν» οι καταγγελίες και τα εξώδικα – Αποφάσισαν να κλείσουν τα κέντρα αναψυχής Δευτέρα και Τρίτη

ΠΑΦΟΣ: Τους «τσάκισαν» οι καταγγελίες και τα εξώδικα – Αποφάσισαν να κλείσουν τα κέντρα αναψυχής Δευτέρα και Τρίτη

Την αναστολή λειτουργίας των κέντρων αναψυχής στην Πάφο, σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη ανακοινώνει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής ΠΑ.ΣΙ.Κ.Α., σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.  

 
Η  Επαρχιακή Επιτροπή ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α. Πάφου με αφορμή τις καταγγελίες στις οποίες έχει προβεί η Αστυνομία Πάφου σε  βάρος αρκετών Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής της Επαρχίας, δηλώνει ότι ενόψει συνάντησης που θα διευθετηθεί εντός της μέρας μεταξύ του Αστυνομικού Διευθυντή Πάφου κ. Νίκου Πενταρά και αξιωματούχων του ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α., έχει αποφασιστεί η αναστολή της λειτουργίας  των Κέντρων Αναψυχής της τουριστικής περιοχής, του  εμπορικού κέντρου Πάφου, καθώς και αυτά της Αγίου Αντωνίου  για σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη 29.03.21 και 30.03.21 αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι  λόγοι για λήψη  της σοβαρής αυτής απόφασης είναι η διαφωνία ως προς τον τρόπο που ερμηνεύεται το πρωτόκολλο από κάποια μέλη του Σώματος,  οι καταγγελίες και οι πολύ ψηλές ποινές που προνοούνται και καθιστούν αδύνατη τη λειτουργία των χώρων με βάση αυτά τα δεδομένα.

Οι εκπρόσωποι της Επαρχιακής Επιτροπής ευελπιστούν ότι μετά την επικείμενη συνάντηση με την ηγεσία της Αστυνομικής Δύναμης Πάφου θα διασαφηνιστούν όλα ώστε να επανέλθει η ομαλότητα και η εύρυθμη λειτουργία των χώρων, καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top