Έκανε «φύλλο και φτερό» σπίτια στη Λεμεσό μέσα σε ένα πρωινό – Στα χέρια της Αστυνομίας 31χρονος

Έκανε «φύλλο και φτερό» σπίτια στη Λεμεσό μέσα σε ένα πρωινό – Στα χέρια της Αστυνομίας 31χρονος

Στη σύλληψη 31χρονου, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Συγκεκριμένα εναντίον του 31χρονου προέκυψε μαρτυρία, στο πλαίσιο της διερεύνησης μίας υπόθεσης κλοπής από κατοικία και δύο διαρρήξεων κατοικιών, που διαπράχθηκαν στην επαρχία Λεμεσού, το πρωί της 26ης Μαΐου 2026. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Το πρωί σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησης του διάρκειας οκτώ ημερών. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πισσουρίου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE