ΕΛΛΑΔΑ: Πώς έχασε τη μάχη η 16χρονη που είχε διαγνωσθεί με κορωνοϊό – Συγκλονίζει ο αδερφός της

ΕΛΛΑΔΑ: Πώς έχασε τη μάχη η 16χρονη που είχε διαγνωσθεί με κορωνοϊό – Συγκλονίζει ο αδερφός της

Στην απώλεια της 16χρονης στη Θήβα, η οποία είχε διαγνωστεί με κορονοϊό, αναφέρεται με ανακοίνωσή του το Γενικό Νοσοκομείο Θήβας, στην οποία επισημαίνει ότι η 16χρονη είχε διαγνωστεί θετική στον ιό από την Παρασκευή με ήπια κλινικά συμπτώματα.

«Παιδί θήλυ 16 ετών, με υποκείμενα νοσήματα, προσήλθε στο Γενικό Νοσοκομείο Θήβας την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, έχοντας ήδη διαγνωσθεί θετικό στον κορονοϊό με ήπια κλινικά συμπτώματα και επέστρεψε στην οικία του.

Τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου επανήλθε στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου μας, πραγματοποίησε τις απαραίτητες εξετάσεις, της δόθηκαν οδηγίες και επέστρεψε στην οικία της σε πολύ καλή κατάσταση», αναφέρει η ανακοίνωση η οποία περιγράφει τι ακριβώς συνέβη σήμερα όταν η 16χρονη κοπέλα ξαναπήγε στο νοσοκομείο.

«Σήμερα τα ξημερώματα, η δεκαεξάχρονη προσήλθε στο Νοσοκομείο σε πολύ επιδεινωμένη κατάσταση, διασωληνώθηκε και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ιατρών, δυστυχώς απεβίωσε», επισημαίνει η ανακοίνωση του νοσοκομείου και προσθέτει πως θα διενεργηθεί νεκροψία/νεκροτομή για να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου.

«Η διοίκηση και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Θήβας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήριά στην οικογένεια της εκλιπούσης» καταλήγει.

Την ίδια ώρα διασωληνωμένη με κορονοϊό στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται και η μητέρα της νεαρής κοπέλας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ σε συνέντευξη στην Al-Ahram: «Ευρείες προοπτικές για τις σχέσεις Κύπρου - Αιγύπτου και εμβάθυνση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης»

ΠτΔ σε συνέντευξη στην Al-Ahram: «Ευρείες προοπτικές για τις σχέσεις Κύπρου - Αιγύπτου και εμβάθυνση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης»

Τη σημασία των δύο νέων συμφωνιών με την Αίγυπτο για την ανάπτυξη των κοιτασμάτων φυσικού αερίου Κρόνος και Αφροδίτη στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της Κύπρου, επισημαίνει σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στην αιγυπτιακή εφημερίδα Al-Ahram ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας τη φιλοδοξία του για διεύρυνση των οριζόντων της εταιρικής σχέσης μεταξύ των δύο χωρών τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE