Αναβαθμίζουν τη συνεργασία τους ΚΟΠ – ΚΟΕ

Αναβαθμίζουν τη συνεργασία τους ΚΟΠ – ΚΟΕ

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Γραφεία της ΚΟΠ συνάντηση του Προέδρου της Ομοσπονδίας Γιώργου Κούμα με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής Γιώργο Χρυσοστόμου και τον Αντιπρόεδρο της ΚΟΕ Γιώτη Ιωαννίδη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν διάφορα τρέχοντα θέματα μέσα στο πλαίσιο της κοινής προσπάθειας για πιο ενεργή συνεργασία ΚΟΠ – ΚΟΕ.

«Είχαμε μια εποικοδομητική συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΚΟΠ και μέσα από την ανταλλαγή απόψεων, εκφράστηκε η αποφασιστικότητα και από τις δύο πλευρές για πιο ενεργή συμμετοχή και στενή συνεργασία.

Η επίσκεψη μας στη μεγαλύτερη μας Ομοσπονδία, αποδεικνύει και την εκτίμηση μας σε ολόκληρο το οικοδόμημα του ποδοσφαίρου μας για τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσοστόμου.

The post Αναβαθμίζουν τη συνεργασία τους ΚΟΠ – ΚΟΕ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το πόρισμα «καίει»: Οι σκοτεινές τελευταίες μέρες του Θανάση Νικολάου και οι ευθύνες ανώτερων

Το πόρισμα «καίει»: Οι σκοτεινές τελευταίες μέρες του Θανάση Νικολάου και οι ευθύνες ανώτερων

Τον εφιάλτη που βίωνε καθημερινά ο στρατιώτης Θανάσης Νικολάου στον λόχο που υπηρετούσε στα Πολεμίδια, σκιαγραφεί το πόρισμα των ποινικών ανακριτών Παππά – Αθανασίου, μέρος του οποίου φέρνει στο φως η εφημερίδα «Φιλελεύθερος».

BEST OF TOTHEMAONLINE