ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΜΠΕΡΓΚ μετά το 0-0: «This is… football» – Τι είπε για το rotation

ΜΠΕΡΓΚ μετά το 0-0: «This is… football» – Τι είπε για το rotation

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο ΓΣΠ, μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην Ομόνοια και την ΕΝΠ, ο προπονητής της Λευκωσιάτικης ομάδας, Χένινγκ Μπεργκ.

Αναλυτικά:

«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο… Δεν είμαστε χαρούμενοι, θα έπρεπε να κερδίζαμε σύμφωνα με τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε και το τι έκανε ο αντίπαλος. Αμυντικά ο Κούσουλος και ο Νικόλας ήταν εξαιρετικοί. Δεν φτιάξαμε τόσες πολλές ευκαιρίες, κάναμε αλλαγές αρχίσαμε με ποιότητα το παιχνίδι, είναι μία εμπειρία για μας αυτό το παιχνίδι, όμως σίγουρα ο στόχος ήταν η νίκη και δεν τα καταφέραμε. Όσον αφορά αν θα γίνει το rotation στα επόμενα παιχνίδια, θα το δούμε ανάλογα, δεν μπορούν να παίζουν οι ίδιοι παίκτες Πέμπτη – Κυριακή. Αν το κάνουμε αυτό θα χάσουμε παίκτες από τραυματισμούς και η απόδοση μας δεν θα είναι η αναμενόμενη. Στο α’ έρος δεν είχαμε το ρυθμό, δεν συνδυαζόμασταν σωστά, στο β’ οι αλλαγές μας βοήθησαν να γίνουμε καλύτεροι. Αν καταφέρναμε να σκοράρουμε θα ήταν σπουδαίο να πάρουμε τη νίκη σε τέτοια μέρα που δεν ήμασταν και τόσο καλοί. Είχαμε την ομάδα που ήταν ικανή να σκοράρει για τη νίκη. Ο Νικόλας Παναγιώτου έπαιξε σαν βετεράνος στο ματς το ίδιο και ο Κούσουλος. Πολύ καλός και ο Κίκο αμυντικά και επιθετικά, κάποιοι δεν ήταν και τόσο καλοί. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, μας έλειπε αυτό το κάτι για να πετύχουμε το γκολ».

 

The post ΜΠΕΡΓΚ μετά το 0-0: «This is… football» – Τι είπε για το rotation appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέλος στο «ρίζωμα» των γιατρών στο ΓεΣΥ: Πότε θα πρέπει να βγαίνουν από το σύστημα - Θα μπορούν να ασκούν το επάγγελμα;

Συνέχεια στη συζήτηση για πλαφόν σε νερό - Ερωτηματικό αν προλαβαίνουν το κλείσιμο της Βουλής

Έβαλε φωτιά σε όχημα και αργότερα «κάηκε» ο ίδιος από μαρτυρία - Σύλληψη 57χρονου

Λεμεσός: Επιτέθηκε στον σύντροφο της πρώην του με ρόπαλο και λιβέρι - Στο νοσοκομείο 50χρονος

Καιρός: Πότε θα σημειώσει πτώση η θερμοκρασία - Αναλυτικά η πρόγνωση

Ψυχικό: Πώς προσπαθούν να λύσουν το κουβάρι της εκτέλεσης οι Αρχές - Οι κρίσιμες καταθέσεις και οι κινήσεις του δολοφόνου



ΔΗΚΟ: Ο εκσυγχρονισμός - Η «ψήφος εμπιστοσύνης» στον Νικόλα και η υποβόσκουσα αμφισβήτηση

ΔΗΚΟ: Ο εκσυγχρονισμός - Η «ψήφος εμπιστοσύνης» στον Νικόλα και η υποβόσκουσα αμφισβήτηση

Στα μαλακά προσπαθεί να ρίξει η ηγεσία του ΔΗΚΟ τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του κόμματος, ύστερα από την αποτυχία στις εκλογές της 9ης Ιουνίου. Μπορεί το ΔΗΚΟ να έχει διατηρήσει την έδρα του στο Ευρωκοινοβούλιο, ωστόσο είδε τα ποσοστά του να μειώνονται σε βαθμό, που σήμερα βρίσκεται μία θέση πίσω από το ΕΛΑΜ χάνοντας και τον ρυθμιστικό του ρόλο. Η ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα του Νικόλα Παπαδόπουλου ύστερα από τη συνεδρίαση του της Κεντρικής Επιτροπής την Δευτέρα, εμφανίζει ένα κόμμα το οποίο φαίνεται να κατανοεί τα λάθη και τις παραλείψεις που έγιναν προεκλογικά, δίνοντας μάλιστα σύμφωνα με την ανακοίνωση, ψήφο εμπιστοσύνης στην ηγεσία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Κεντρική Επιτροπή αποφάσισε την πραγματοποίηση πολιτικού - καταστατικού συνεδρίου για την επανασύσταση, επανίδρυση και τον εκσυγχρονισμό του κόμματος. Με άλλα λόγια, το ΔΗΚΟ θα πρέπει να βρει νέα ταυτότητα με την οποία θα «συστηθεί» εκ νέου, στην κοινωνία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top