Ο Φειδίας Παναγιώτου.... (που δεν του ξεφεύγει τίποτα...που να τον αφορά), δημοσίευσε ένα βίντεο από την εκπομπή του Mega, «Buongiorno» με παρουσιάστρια τη Φαίη Σκορδά.
Στην εκπομπή καλεσμένος βρέθηκε ο Πρόεδρος του κόμματος Κίνημα Δημοκρατίας, Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος λίγο καιρό πριν συναντήθηκε σε ζωντανό podcast στην Κύπρο με τον Φειδία Παναγιώτου.
Η κίνηση αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Κασσελάκη αναφέροντας «Με έναν απερίσκεπτο τρόπο είχες συμμετοχή σε μία συνάντηση με τον Φειδία Παναγιώτου. Έναν τύπο ο οποίος είναι πολιτικά αναλφάβητος και γνωστιολογικά αναλφάβητος. Ένας οπαδός του Elon Musk. Τι νόημα έχει αυτό; Θεωρώ δεξιά κίνηση να μιλάς με τον κάθε Φειδία Παναγιώτου».
Από την πλευρά του ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε στον Μικρούτσικο λέγοντας του «Ο Φειδίας ανέδειξε τα Τέμπη μέσα από το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Εγώ επικοινώνησα με ένα νέο παιδί. Γιατί παιδί είναι, 24 χρονών άνθρωπος είναι, ο οποίος έχει πάρει όσες ψήφους έχει πάρει και το ΑΚΕΛ στην Κύπρο. Είναι νόμιμα εκλεγμένος Ευρωβουλευτής».
Ωστόσο ο Μικρούτσικος συνέχισε ακάθεκτος «Λιβανίζει τον Elon Musk. Και δεν ξέρει όχι μόνο να μιλήσει αλλά και να σκεφτεί και πολιτικά. Ένα τρολ είναι, ένα τρολ» για να λάβει την απάντηση από τον Στέφανο Κασσελάκη «Στην Ελλάδα ξέρεις πάρα πολύ καλά ότι όλοι φακελωμένοι είμαστε. Ας πούμε ότι είναι τρολ, μια υπόθεση κάνω εντάξει; Δεν ήταν θετικό που προσπαθήσαμε να επηρεάσουμε μια πλατφόρμα που επηρεάζει νέο κόσμο, να αναδείξει ζητήματα δικαιοσύνης και μας και κάνει κάτι πιο χρήσιμο για την κοινωνία; Δηλαδή, τι πρέπει μόνο να μιλάμε σε όσους εμείς θεωρούμε ότι είναι σοβαροί; Αυτό είναι δημοκρατία;».
Δείτε το παρακάτω βίντεο: