Κάποτε τον ΗΘΕΛΕ ο Μπαλταζάρ για την ΑΕΛ, τώρα… «ΠΑΙΖΕΙ» για ΑΠΟΕΛ

Κάποτε τον ΗΘΕΛΕ ο Μπαλταζάρ για την ΑΕΛ, τώρα… «ΠΑΙΖΕΙ» για ΑΠΟΕΛ

Τον Ιανουάριο του 2018 είχε απασχολήσει το ρεπορτάζ της ΑΕΛ, με τότε προπονητή στη Λεμεσιανή ομάδα τον Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Θυμηθείτε:

Στο προσκήνιο φορ που αγωνίζεται στην Αγγλία για να… αράξει στο Κυπριακό Λιμάνι (vid)

Ακόμη ένας «μνηστήρας» του στράικερ που «έπαιξε» για ΑΕΛ!

Ενάμιση και… χρόνο μετά, ο επιθετικός από το Κόσοβο Άτντχε Νούχιο (Atdhe Nuhiu), έρχεται ξανά στο προσκήνιο, αλλά αυτή τη φορά να είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ.

Είχε αγωνιστεί στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στην Εθνική Κοσόβου, ενώ εδώ και μέρες είναι με ελεύθερος και έτσι σε όποια ομάδα θελήσει ο ίδιος θα συνεχίσει την καριέρα του.

 

The post Κάποτε τον ΗΘΕΛΕ ο Μπαλταζάρ για την ΑΕΛ, τώρα… «ΠΑΙΖΕΙ» για ΑΠΟΕΛ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE