Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Στις 17-18 Μαρτίου η Πενταμερής για το Κυπριακό
Στις 17 και 18 Μαρτίου θα συγκληθεί η Πενταμερής συνάντηση υπό την αιγίδα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, σύμφωνα με ελληνικές διπλωματικές πηγές.
Ο Καταλανός προπονητής, όπως το έκανε και ο Γερμανός κόουτς και πλέον Πρωταθλητής Αγγλίας, εξήρε τον προσεχή αντίπαλό του όταν κλήθηκε να μιλήσει για εκείνον ενόψει της αναμέτρησης της Σίτι με τη Λίβερπουλ στο Etihad, το βράδυ της Πέμπτης.
Ο Κλοπ έκανε λόγο για έναν σπουδαίο τύπο που θέλει πάντοτε να κερδίζει, με τον Γκουαρδιόλα να τονίζει από την πλευρά του:
«Μια μέρα είχαμε βγει και για φαγητό. Τον θαυμάζω για τον τρόπο που έχει δουλέψει σε Λίβερπουλ και Ντόρτμουντ και για το ποδόσφαιρο που παίζουν οι ομάδες του. Το στυλ που έχει υιοθετήσει είναι προνόμιο για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Θέλει να κερδίσει, θέλω να κερδίσω όμως όταν τελειώσει το ματς, όλα θα είναι περασμένα. Θέλω όταν ολοκληρώσω την καριέρα μου να ξέρω πως έχω καλή σχέση με όλους τους προπονητές».
Πηγή: www.gazzetta.gr
The post Γκουαρδιόλα: «Είχαμε δείπνο με τον Κλοπ, τον…» appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις