Λιάσος Λουκά: «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο…»

Λιάσος Λουκά: «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο…»

Δηλώσεις στον Super Sport FM παραχώρησε ο προπονητής του Άρη, Λιάσος Λουκά, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:

Η αρχική τοποθέτηση: «Η δουλειά μας είναι να κάνουμε ένα δυνατό Άρη. Θέλουμε να το δείξουμε και στην πράξη. Το ρόστερ είναι σχεδόν κλειστό. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Θα δούμε και στην πορεία για ότι προκύψει στη συνέχεια με ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν από άλλες ομάδες».

Σας πεισμώνουν τα όσα έγιναν;
 «Μας στεναχώρησε όλους. Οι κόποι μιας χρονιάς πήγαν χαμένοι λόγω των αποφάσεων που λήφθηκαν. Κάθε ομάδα έβλεπε το συμφέρον της».

Αν έχουν πίεση από τη στιγμή που θα είναι ανάμεσα στα φαβορί για άνοδο:
  «Είμαστε φαβορί, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε στα χαρτιά. Η ομάδα που θα παρουσιάσουμε θα πρέπει να είναι καλύτερη σε σχέση με την περσινή σεζόν. Φέτος, θα είναι πιο δύσκολο το πρωτάθλημα. Θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, όχι απλά την άνοδο».

The post Λιάσος Λουκά: «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εν αναμονή του διορισμού της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ- Χαμηλές προσδοκίες για τα ΜΟΕ που αποφασίστηκαν στη Γενεύη

Κυπριακό: Εν αναμονή του διορισμού της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ- Χαμηλές προσδοκίες για τα ΜΟΕ που αποφασίστηκαν στη Γενεύη

Την Τετάρτη 2 Απριλίου αναμένεται με ενδιαφέρον εάν θα υπάρξει κάποιο αποτελέσματα από την πρώτη συνάντηση που θα έχει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης με τον Ερσίν Τατάρ και εκεί θα διαφανούν οι προθέσεις της τ/κ πλευράς, σε όλα όσα έχουν συμφωνηθεί, κατά την άτυπη πενταμερή διάσκεψη, της Γενεύης.

BEST OF TOTHEMAONLINE