ΚΥΠΡΟΣ: Οι τελευταίες εξελίξεις με τα πύρινα μέτωπα

ΚΥΠΡΟΣ: Οι τελευταίες εξελίξεις με τα πύρινα μέτωπα

Στις φλόγες τυλίχτηκαν πολλές περιοχές της Κύπρου την Κυριακή 24/05, με τις τελευταίες πυρκαγιές που είχαμε να βρίσκονται στις περιοχές Άχνα, Ξυλοφάγου και Λαπάτσα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Ανδρέας Κεττής έκανε δηλώσεις στο ThemaOnline λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής 24/05, και ανέφερε πως τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά στην περιοχή Λαπάτσα και Ξυλοφάγου.

 Βίντεο από την περιοχή Λαπάτσα:

Όσον αφορά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο χωριό ‘Αχνα, δήλωσε πως βρίσκεται σε καλό στάδιο και πως δυο πυροσβεστικά οχήματα και ένα ελικόπτερο δίνουν μάχη με τις φλόγες για άμεση κατάσβεση της.

Kωνσταντίνος Νεοφύτου

Φωτογραφία αρχείου*

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

Ό,τι κρίνει η Βοηθός ΓΓ των ΗΕ κα Ρόζμαρι ντι Κάρλο ότι μπορεί να βοηθήσει, η ανταπόκριση από δικής μας πλευράς είναι θετική, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι η κα ντι Κάρλο θα βρίσκεται στην Κύπρο στις 10 Φεβρουαρίου.